2019 Klima Bakımı Fiyatları 444 28 46

Klima Bakım Fiyatları/Ücreti 2019

444 2 846 

Klima bakım fiyatları ve tamiri hakkında detaylı bilgi için 444 2 846 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Klima bakım 2019 fiyat

Klima bakım fiyatları sizlerin düşündüğü gibi çok büyük miktarlar değildir ve kesinlikle cebinizi yakacak nitelikte fiyatlarımız yoktur.

Bir klimanın etkin ve verimli bir şekilde çalışması için düzenli bir şekilde bakımının yapılması gerekmektedir. Klimanın filtreli bobinleri bakım yapıldığı takdirde uzun yıllar boyunca sizlere kaliteli verimli etkin bir hizmet avantajı sağlayacaktır.

Klima için gereken bakımların ihmal edilmesi durumunda klimanın performansı açısından oldukça sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca klima bakımı yapılmadığı için de enerji kullanımınız artarken cihaz performansınız aynı boyutta düşüş sağlayacaktır. 

Konforunuzu ve klimalarınızın çok daha uzun ömürlü bir şekilde kullanımlarını gerçekleştirmek istiyorsanız sizlerde yıllık olarak klimalarınızın bakımlarını yaptırabilir ve sağlıklı bir şekilde cihazlarınızın kullanımlarını sizlerde sağlayabilirsiniz.

Bakımı yapılan klimaların çok daha fazla uzun ömürlü olduğunu ve fiyat performans açısından oldukça verimli olduklarını biliyormuydunuz.

Klima bakım fiyatları, klima bakım ücreti, klima bakım ne kadar, klima bakım kaç saat sürer, klima bakım servisi, klima bakım tamir servisi, klima bakım ustası, klima bakım ustaları, klima bakım kaç tl, klima bakım kim tarafından yapılır, klima bakım faydaları, klima bakım yaptırmazsak ne olur?

Regal İnverter salon tipi klima bakım montaj servisi

klima bakım montaj servisi

Sizlerinde yukarıda belirtmiş olduğumuz sorular gibi sorular aklınıza takılıyor ve doğru cevaba hiçbir şekilde ulaşım sağlayamıyorsanız 444 2 846 telefon numaramız dan arayarak aklınıza takılan bütün soruların cevaplarına en hızlı şekilde ulaşabilir klimalarınızın bakımlarını tamirlerini işinin ehli güvenilir alanında eğitim almış ustalarımız tarafından uygun fiyatlar ile yaptırabilirsiniz.

Klima bakım fiyatları 2019 güncel tutarı 80 tl ile 200 tl arasında değişim gösterebilir ancak sizlerinde bildiği gibi bu fiyatlar zaman zaman azalabilir veya artış gösterebilmektedir.

Sizlerde klimalarınızı bize uygun fiyatlar ile bakım yaptırabilirsiniz müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan firmamız asla sizleri yarı yolda bırakmadan kaliteli ve düzgün bir servis hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

Ayrıca firmamız klima bakım servisi konusunda sizlere oldukça detaylı öğretici bilgilendirici bir içerik yazımız bulunmaktadır sizlerde okuyarak detaylı bilgilere ulaşabilir klima bakım hakkında aklınızda kalan sorulara cevap bulabilirsiniz.

Klima Bakımında Neler Yapılır

Klima bakım servisi

Klimanızın verimliliğini sağlamada yardımcı olacak en önemli bakım görevi filtrelerini rutin bir şekilde değiştirmek ya da temizlemektir filtreler düzenli bir şekilde değiştikleri zaman veya temizlendikleri zaman klimanın verimliliği çok daha fazla olacaktır.

Tıkalı ve kirli filtreler normal hava akışını engeller ve sistemin verimini önemli ölçülerde azaltabilir. Normal hava akışı engellendiğinde ise filtreyi atlayan hava akımı doğrudan evaporatör bobinine kir taşıma olasılığı yüksektir ve bobinin ısı emme kapasitesini bozabilir. Kirli, tıkanmış bir filtre temiz bir filtre ile değiştirilmesi klimanın enerji tüketimini% 5 ile% 15 oranında azaltacaktır.

Ayrıca firmamız Beyaz eşya tamiri konusunda da oldukça iyi işler yapmaktadır sizlerde Buzdolabı servimiz hakkında yazmış olduğumuz detaylı yazı için tıklayın

Klima bakımı konusuna geri dönememiz gerek ise klima bakımı için bir servis bir usta çağıracaksınız bir kaç firmayı arayarak işleyiş hakkında detaylı bilgi öğrenebilir, edinebilir fiyatları karşılaştırabilir ve sizlere en uygun gelen firma ile fiyatlar ile klimalarınızın bakımlarını yaptırabilirsiniz.

Klima bakım yaptıran kişiler yaptırmayan kişilere oranla çok daha azdır insanlar klima bakım işleminin gereksiz bir işlem olduğunu düşünüyor ve maaliyetinden de korktukları için klima bakım yaptırmayı pek fazla tercih etmemektedirler.

Peki ya klima bakım esnasında neler yapılmalı nelere dikkat etmemiz gerekiyor.

  • Klima ünitenizin kanatlarını yumuşak kıllı bir fırça yardımyla temizleyin.
  • Klimanın çalışmıyor vaziyette olduğundan emin olup klimanın filtrelirini değiştirin veya temizleyin 
  • Kıvrılmış veya kırılmış olan klimanın bölümlerini bir yemek bıçağından gelen hafif baskıyla yeniden hizalayabilirsiniz.
  • Klimanın hava filterisini temizlemek için Hava filtersi yıkanabilir ve güneş te bekletilerek kurutulabilir.
  • Tüm soket bağlantılarınızın da kontrollerini yaptıysanız klimalarınızı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Klima bakım işlemi uzman ekipler tarafından yapılması oldukça önemlidir bakımları iyi bir firma tarafından yapıldığı takdirde cihazlarınız ömürleri oldukça uzun olur ve uzun yıllar boyunca sorunsuz sıkıntısız bir şekilde kullanımlarını gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca firmamız ELEKTRİK ARIZA TAMİR SERVİSİ hakkında yazmış olduğumuz yazı için tıklayın.

Klima Bakımı Kaç Yılda Bir Yapılır

antalya-klima-tamir-bakım-onarım

klima-tamir-bakım-onarım

Klima bakım işleminin iyi kaliteli bir servis tarafından yılda bir defa mutlaka yapılaması gereken bir işlem olduğunu kesinlikle unutmamız gerekmektedir.

Yıllık olarak düzenli bir şekilde klimalarınızın bakımlarını yaptırdığınız takdirde cihazlarınız oldukça verimli ve düzenli bir şekilde çalışmaya devam eder ayrıca bakımları düzenli yapılan cihazların ömürlerinin çok daha fazla oldukları hepimiz tarafından bilinmektedir.

Ayrıca firmamız kombi bakımı tamiri konusunda da uzun yıllardan beri hizmetlerine en iyi şekilde devam etmektedir. Kombi bakım servisimiz ile alakalı oldukça detaylı bir yazımız bulunmaktadır tıklayabilirsiniz.

antalya-klima-tamir-servisi-bakım

klima-tamir-servisi-bakım

Klima sisteminizin filtresini veya filtrelerini soğutma mevsiminde her ay veya iki kez temizleyin veya değiştibilirsiniz bu sayede klimanın vermiş olduğu soğuk hava çok daha fazla olacak ve sizlere istediğiniz verimi oldukça fazla sunmuş olacaktır.

Klima bakım esnasından neler yapılması gerekiyor? Klima bakım 2019 güncel fiyatlar ile alakalı sorularınıza cevap bulmak için sizlerde 444 2 846 telefon numaramızdan bizleri arayarak aklınıza takılan bütün sorularınıza en doğru cevapları alabilir ve klima bakımlarınızı sizlerde yaptırabilirsiniz.

Klima bakımının önemi hakkında oldukça bilgi verdik sizlerde düzenli bir şekilde klimalarınıza bakım yaptırdığınız takdirde aradaki farkı büyük ölçüde farkedeceksinizdir. Klima bakım esnasında klimalarınız tamir olur ise parça değişimi yapılırsa değiştirmiş olduğumuz her parça için bir yıl parça garantisi vermekteyiz.

Ayrıca firmamız televizyon tamiri hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

Klima Bakımı Ne Zaman Yapılır

Klima bakım işlemi yaz aylarına girmeden önce yapılırsa daha avantajlı ve uygun fiyatlı bir şekilde klimalarınızın bakımlarını en uygun fiyatlara sizlerde gerçekleştirebilirsiniz.

Klima bakım işlemini genelde kişiler cihazları bozuldukları zaman ya da tam yaz aylarının ortasında yaptırmayı tercih etmektedirler.

Ancak bu düşünce oldukça yanlıştır ve sizleri büyük zararlara uğratabilir sizlerde klima bakımlarınızı yaz ayına girmeden önce yaptırabilir ve çok daha uygun fiyatlarla klima bakım hizmeti almanız oldukça mümkün olacaktır.

Ayrıca firmamız Finlux Beyaz Eşya Servisi  hakkında da oldukça detaylı öğretici bir içerik yazısı bulunmaktadır sizlerde tıklayarak okuyabilirsiniz.

Klima Bakımı Yapılmazsa Ne Olur

Klima temizleme bakım servisi

Klima temizleme bakım servisi

Bakımı yapılmayan klima cihazları zaman içerisinde hastalık verecek derecede etrafa kötü koku yayabilir veya enerji tasarrufu sağlanmadığı için oldukça fazla yakıt tüketmemize sebep olacaktır.

Ayrıca bakımı yapılmayan klima cihazlarımızın da ömürlerinin oldukça az olacağını unutmamamız gerekmektedir cihazlarımızın bakımlarını ve tamirlerini ihmal etmeden yaptırmamız gerektiğini unutmamalıyız.

Firmamız klima bakım hizmeti konusunda en iyi ustalar ile beraber çalışmakta olup size en kaliteli en avantajlı uygun fiyatlı bir servis hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Klima bakım servisi için 444 2 846 telefon numarasından arayabilirsiniz.

Ayrıca firmamız Demirdöküm kombi sersvisi ile alakalı detaylı bilgi edinmek için tıklayabilirsiniz.

Klima Bakımı Garanti Kapsamına Girermi

Klima bakım işlemini firmamız garantisi biten cihazlarınızda yapmaktadır.

Ancak klima bakım garanti kapsamına girmez ve klima bakım için yetkili servis çağırmış olsanız bile muhtemelen sizden ücret talep edecektir.

Firmamız garantisi biten klima cihazlarınızın tamirlerini ve bakımlarını en iyi şekilde yapmaktadır. Aynı zamanda klima bakım fiyatlarımız diğer servislere oranla oldukça düşük ve uygun fiyatlıdır sizlerde klimalarınızın bakımlarını yaptırmak için 444 2 846 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Ayrıca firmamız Vestel-Antares Ayvalı Mahallesi Keçiören/Ankara hakkında oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır sizlerde tıklayarak okuyabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.

klima Servisi hizmitini İstanbul’un 39 ilçesine klima Bakımı ve Petek Temizleme Hizmeti Vermekteyiz.

Bosch Klima-Kombi Arızası radyatör petek yıkama için bizi Arayabileceğiniz ilçeler: Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir.

Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Beykoz, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

Ankara’da Klima Servisi Bakımı Montajı Hizmeti Verdiğimiz Semtler; 

Akyurt, Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle , 100. Yıl
Abidinpaşa, Akdere, Aktepe, Aydınlıkevler, Ayrancı, Ayvalı, Bağlum, Bahçelievler, Balgat
Batıkent, Birlik Mahallesi, Kırkkonaklar, Cebeci, Cevizlidere, Çayyolu,  Demetevler,  Dikmen,  Emek,  Eryaman, Esat, Etlik, Gaziosmanpaşa, Güneşevler, Hasköy, Hüseyingazi, İncirli, Karapürçek, Kırkkonaklar
Natoyolu, Ostim, Öveçler, Sanatoryum, Sokullu, Tuzluçayır, Ufuktepe, Ümitköy, Yenimahalle

İzmirde Klima Servisi Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Kombi Arızası radyatör petek yıkama için bizi Arayabileceğiniz ilçeler: Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Hatay, Altındağ, Alsancak, Asmaçatı, Bayraklı, Basmane, Balçova, Bornova, Bostanlı, Bozyaka, Buca, Çankaya, konak, Çiğli, Çamdibi, Eşrefpaşa, Evka 1, Evka 2, Evka 3, Ege Kent, İzmir, Gaziemir, Göztepe, Güzelyalı, Gültepe, Gümüşpala, Karataş, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, İşçievleri, Buca, İnciraltı, Konak, Narlıdere, Manavkuyu, Mavişehir, Mithatpaşa, Mimkent, Sarnıç, Osmangazi, Yeşilova, Yeşilyurt, Soğukkuyu, Şirinyer, Üçyol, İzmir tüm semtlerine haftanın 7  hizmet vermekteyiz.

Bursa’da Klima Servisi Hizmeti Verdiğimiz Semtler;

Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya, Bursa Çalı,  Sırameşeler,  Gülbahçe, Koğukçınar,  Alemdar,  İhsaniye,  nilüfer  Demirci, Altınşehir,  Görükle, Gümüştepe, Soğukkuyu, Hürriyet, Nilüferköy,  Bademli, Balat, Bağlarbaşı, Ataevler, Yüzüncü Yıl, Yenibağlar, Yeni Karaman, Karaman, Emek Hamitler, FSM, Esentepe, Fethiye, Cumhuriyet, Üçevler, Organize, Çamlıca, Nosab, Kükürtlü Konak, Beşevler

Antalyada KlimaServisi Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Kepez, Muratpaşa, Alanya, Manavgat, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Lara, Kundu, Kepez, Muratpaşa, Hurma, Arapsuyu, Gürsu, Altınkum, Öğretmenevleri, Pınarbaşı, Toros, Uluç, Uncalı, Ahatlı, Dokuma, Meltem, Şarampol, Kızılarık, Varsak, Etiler, Doğu Garajı, Kızıltoprak, Meydan, Muratpaşa, Varlık, Kepez, Şirinyalı, Bahçelievler, Altındağ, Güvenlik, Güzeloba, Kızılsaray, Memurevleri, Güllük, Konuksever, Soğuksu, Dutlubahçe, Zeytinköy, Fener, Kırcami, Örnekköy, Güzeloba, Çağlayan, Barınaklar, Ermenek, Yeşilbahçe, Karşıyaka, Teomanpaşa, Döşemealtı

Kocaeli izmit Klima Servisi Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, İzmit, Körfez, Gölcük, Kandıra, Karamürsel, Kartepe

Konyada Klima Servisi Bakımı Montajı Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Karatay, Meram, Selçuklu,

Eskişehir Baymak   Kombi Servisi Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Odunpazarı, Tepebaşı

Adanada Klima Servisi Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam

Mersinde klima Servisi Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Tarsus, Toroslar, Akdeniz, Yenişehir, Mezitli, Silifke

Aydın klima Servisi Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Aydın Kuşadası, Söke, Nazilli

Muğlada Klima Servisi Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Muğla Marmaris, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Bodrum,
Balıkesir Ayvalı, Bölgelerinde Beyaz Eşya ve Klima Kombi ve Televizyon Ustalarımız Vardır.

Klima Tamiri Bakımı Montajı Fiyatları ve Servisi Hizmetinin yanında verdiğimiz bazı klima markaları; Panasonic, LG, Vaillant, Buderus, Midea, Bosch, Altus, Beko, York Alarko, Toshiba, Daikin, Mitsubishi, Demirdöküm, Vestel, Arçelik, Seg, İklimsa, Galanz, Hitachi, Cartel, Contek, Electric Blyss, General, Sunny Sanyo, Regal, Fujitsu, Sigma, Sharp, Profilo, Samsung

Garanti Süresi dolmuş tamiri bakımını yaptığımız kombi markaları; Eca, Lambert, Opex, Beretta, Protherm, Altus, Beko, Arçelik, Auer, Alarko, Baxi, Fellini, Ariston, Ferroli, İmmergas, Viessmann, Vaillant, Bosch, Demirdöküm, Baymak, Buderus

Garanti Süresi Dolmuş her Marka Beyaz Eşya Servisi Tamiri Tamircisi konusunda hizmet verdiğimiz bazı kombi markaları; Frigidaire, Franke, Sharp, İndesit, Regal, Vestel, Samsung, LG, Ariston, Electrolux, AEG, Profilo, Siemens, Altus, Bosch, Beko, Arçelik, Ariston hotpoint