Frigidaire Servisi Buca-Karabağlar İzmir Çağrı Merkezi 444 2 846

Buca-Karabağlar Frigidaire Beyaz Eşya Servisi

444 2 846 

Frigidaire servisi 1916 yılından bu yana bir çok ailenin beyaz eşya ihtiyacını karşılamış olup oldukça kaliteli cihaz üretimi sağlamıştır. Electrolux markasının yan kuruluşu olan frigidaire markası electrolux beyaz eşyalar gibi oldukça kaliteli cihaz üretimi yapmaktadır.

Buca Karabağlar bölgesine hizmet sağlayan Frigidaire beyaz eşya servisimiz her türlü beyaz eşyalarınızın arızalarında

Frigidaire Beyaz Eşya Servisi

hizmetinizdedir. Frigidaire markasının yetkili servisi şuan da Türkiye’de bulunmadığı için beyaz eşyaların arıza vermesi durumunda yetkili servis kadar iyi hizmet sağlayan servislere ihtiyaç duyuluyor. Bu durumda bizim ustalarımızdan servis hizmeti alabilirsiniz.

Daha önce yetkili servis deneyimleri de bulunan ustalarımız işlerini en iyi şekilde yapmakta olup her türlü Frigidaire beyaz eşyalarınızın tamirini ve bakımını yapmaktadır. Ustalarımızın hizmetlerinden yararlanmak için 444 2 846 telefon numaramızı arayarak arıza kaydı bırakabilir usta talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca bir önce ki yazımız olan Türközü Petek Temizleme Kombi Bakımı Servisi hakkında da oldukça detaylı bir içerik bulunmaktadır tıklayarak okuyabilirsiniz.

Buca-Karabağlar Frigidaire Buzdolabı Servis

Buca Karabağlar bölgesinde her noktaya hizmet sağlayan Frigidaire buzdolabı servisimiz buzdolapalrınızda yaşayacağınız her türlü arızaya tamir hizmeti sunmaktadır. Buzdolaplarında genel olarak yaşanan buzdolabım soğutmuyor, buzdolabım çok gürültülü çalışıyor, buzdolabım buzlanma yapıyor gibi arızalarla karşı karşıya kalmanız

Buzdolabı tamir bakım servisi Buca Karabağlar

durumunda ustalarımızdan yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Ne tür bir arızayla karşı karşıya kalırsanız kalın ustalarımız her türlü arızayı gidererek arızalarda parça değişimi gerekmesi durumunda yeni takmış oldukları parçaya bir yıl parça garantisi vermektedir. Frigidaire markasının yetkili servisiyle aynı kalite de hizmet sağlayan ustalarımız en iyi hizmeti sağlayarak cihazlarınızda ki arızayı gidermektedir.

Ustalarımızın hizmetlerinden yararlanmak için 444 2 846 telefon numaramızı arayarak arıza kaydı bırakabilir usta talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca diğer bir hizmetimiz olan İzmir Kombi Bakımı Petek Temizleme Fiyatları hakkında da bilgi sahibi olmak isterseniz detaylı içeriğe sahip yazımızı okuyabilirsiniz.

Buca-Karabağlar Frigidaire Çamaşır/Bulaşık Makinesi Servis

Frigidaire çamaşır ve bulaşık makinesi üretiminde oldukça kaliteli hizmet sağlayarak bir çok kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Frigidaire markasına ait çamaşır ya da bulaşık makinelerinizde arıza

Frigidaire Çamaşır Bulaşık Makinesi Servisi

yaşamanız durumunda ustalarımızdan yardım taleinde bulunabilirsiniz.

Çamaşır makinelerinde yaşanan makinem iyi sıkmıyor, makinem çok gürültü yapıyor, makinemin kazanı düştü ya da bulaşık makinelerinde yaşanan makinem su kaçırıyor, makinem bulaşıkları çiziyor, makinem çok gürültülü çalışıyor gibi arızalarla karşı karşıya kalmanız durumunda 444 2 846 telefon numaramızı arayarak arıza kaydı brakabilir usta talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca diğer bir hizmetimiz olan Arçelik Klima Bakım Servisi hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz tıklayarak detaylı içerik yazımızı okuyabilirsiniz.

İzmirde Beyaz Eşya Tamir Servisi 444 28 46 hizmet verdiğimiz semtler;
Hatay, Altındağ, Alsancak, Asmaçatı, Bayraklı, Basmane, Balçova, Bornova, Bostanlı, Bozyaka, Buca, Çankaya, konak, Çiğli, Çamdibi, Eşrefpaşa, Evka 1, Evka 2, Evka 3, Ege Kent, İzmir, Gaziemir, Göztepe, Güzelyalı, Gültepe, Gümüşpala, Karataş, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, İşçievleri, Buca, İnciraltı, Konak, Narlıdere, Manavkuyu, Mavişehir, Mithatpaşa, Mimkent, Sarnıç, Osmangazi, Yeşilova, Yeşilyurt, Soğukkuyu, Şirinyer.

İzmir’in 22 ilçesine Beyaz Eşya Tamir Servisi 444 28 46 hizmet verdiğimiz semtler; Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı