Ufuktepe Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi

Ufuktepe Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi

0312 418 4007

Ufuktepe Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi olarak tüm beyaz eşyalarınız ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda teknik servisimizi 0312 4184007 numaralı telefonlarımızdan arayabilirsiniz. Teknik servisimizi arayarak arıza kaydınızı bıraktığınız taktirde size en yakın bölgeden teknik elemanlarımızı göndererek sorunlarınızı tamamen ortadan kaldırıyoruz. İşinde yetkin ve tecrübeli teknik elemanlarımızla sizlere en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşarız. Teknik servisimiz haftanın her günü 08:00 – 22:00 saatleri aralığında  kesintisiz hizmet vermektedir.

Ufuktepe Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi olarak Teknik servisimiz sizlere en iyi hizmeti verebilmek için alanında tecrübeli ve hizmette titiz teknik kadroyla çalışmaktadır. Alanımızda sürekli kendimizi geliştirerek ve teknolojik çağa en uygun ve iyi hizmeti verebilmek adına sürekli yenilenmekteyiz. Sizlere daima güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla bugünlere gelmenin gururuyla çalışmaktayız. Sorun ve arıza olduğunda bizi aramanız yeterlidir. Aradıktan kısa bir zaman sonra teknik ekibimizi size ulaşım sağlayarak tüm sorunlarınıza çözüm bulacaktır. Arızalarınız giderildikten sonra tekrar arıza yenilenecek olursa yeniden teknik servisimizi arayarak ücret ödemeksizin arızanın giderilmesi için teknik ekibimizden yardım alabilirsiniz. Değiştirdiğimiz parçalar 1 yıl garantilidir.

Ufuktepe Vestel Beyaz Eşya Bakım Tamir Servisi 

Ufuktepe Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi olarak tüm marka beyaz eşyalarınızı buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, derin dondurucu, kombi ve klima v.b. ürünlerinizin tamirini yapmaktayız. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini kazanabilmek için sürekli olarak kendimizi geliştirerek sizlere en kaliteli hizmeti vermek için çaba göstermekteyiz. Beyaz eşyalarımızdaki birçok sorunun cevabı için her zaman hizmetinizdeyiz. Beyaz eşyalarımız hassas cihazlardır ve kullanıma uygun kullanılmadığı ve düzenli bakım ve temizlik yapılmadığı taktirde daha çok arıza ile karşılaşılacaktır. Bu sebeple cihazlarımız periyodik olarak bakım ve temizliklerini yılda 1 kez olmak üzere yaptırmalıyız. Düzenli bakım cihazlarımızın kullanım ömrünü artırmaktadır.

 Ufuktepe Vestel Klima Kombi Teknik Servisi

Beyaz eşyalarımız arasında klima da özellikle bunaltıcı sıcak yaz aylarında rahat nefes alabilmemizi ve serinleyerek yaşam konforumuzu artırmaktadır. Klimalarımızın dönem dönem fanları çalışmayabilir, ya da gaz boşalması sonucu soğutma işlemini gerçekleştiremez. Klimalarınızdaki bütün sorunlarınız için teknik servisimizi aramanız gerekmektedir. Bir önceki yazımız olan Tuzluçayır Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.