Natoyolu Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi

Natoyolu Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi

0312 4184007

Natoyolu Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi olarak bütün beyaz eşyalarınızın tamirini Natoyolu başta olmak üzere Ankara nın bütün semtlerine haftanın her günü kesintisiz hizmet vermekteyiz. Arıza ve sorunlarınız olduğunda teknik servisimizi 0312 4184007 numaralı telefonumuzdan arayarak arıza kaydı vermeniz yeterlidir. Arıza kaydınızı verdikten kısa süre sonra size en yakın bölgeden ustamızı göndererek bütün sorunlarınıza çare bulmaktayız. Teknik ekibimiz yıllardır edindiği tecrübeyle beyaz eşyalarınızı itinayla tamirini en kaliteli şekilde tamir etmektedir. Teknik servisimiz tüm marka beyaz eşyalarınızın buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, derindondurucu, klima, kombi gibi cihazlarınızın tamanına tamir bakım hizmeti sunmaktayız.

Natoyolu Vestel Beyaz Eşya Tamir Servisi 

Natoyolu Vestel Buzdolabı-Çamaşır Makinesi Servisi olarak teknik servisimizden beyaz eşyalarınızın, Çamaşır makinem neden yıkamayı tamamlamıyor ve neden sıkma yapamıyor? Çamaşır makinemin kazanı neden dönmüyor? Buzdolabı neden soğutmuyor? Buzdolabının motoru neden çok ses çıkarıyor? gibi birçok arıza ve sorununuzun cevabını bulabilirsiniz. Beyaz eşyalarımız her geçen gün gelişmekte ve dijital hale gelmektedir. Dijitalleşmenin yanı sıra cihazlarımız daha hassas hale geldiği için daha çok arıza vermeye başlamaktadır. Beyaz eşyalarımızın doğru şekilde kullanılması kullanımda verimliliği ve cihazların kullanım ömrünü artırmaktadır. Bunun için de beyaz eşyalarımızın periyodik bakım ve temizliklerini düzenli olarak yaptırmalı ve hor kullanmamalıyız.

 Natoyolu Vestel Klima Kombi Teknik Servisi

Beyaz eşyalarımızda bazen hiç arıza olmadığı halde sorunlarda çıkabilmektedir. Bazı küçük ipuçlarıyla da cihazımızın tamire ihtiyacı var mıdır? diye tespit edebiliriz. Mesela çoğu zaman çamaşır makinelerimiz çalışmaz. Vanaların açık olup olmadığına bakılmalı ve suyun tazyikinin kontrolü yapılmalıdır. Yine buzdolabımızda soğutmama problemleri oluştu ise kapak lastiklerinin aşınması ve gazının bitmesi neden olabilmektedir. Teknik servisimiz Klimam neden soğutmuyor? Klimanın iç ünitesinden neden su sızıntısı oluşuyor? Klima fanları neden düzgün çalışmıyor? Kombinin ateşleme sorunu nedendir? Kombinin bar derecesi neden düşüyor? Kombi suyu neden ısıtamıyor ve ya petekler neden yeterince ısınmıyor? gibi birçok sorunun cevabını teknik servisimizi arayarak çözüme ulaştırabilirsiniz. Teknik ekibimiz her zaman size en iyi hizmeti vermeyi bir borç bilir. Bir önceki yazımız olan Ufuktepe AEG-İndesit-Samsung Buzdolabı-Çamaşır Makinası Servisi makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.