Keçiören Airfel Kombi Servisi

Airfel Kombi Servisi Keçiören

7/24 Arıza kaydı Bırakabileceğiniz Telefon Numarası

0312 322 77 77

Keçiören Airfel Kombi Servisi

Keçiören Airfel Kombi Servisi

 

Keçiören Airfel Kombi Teknik Servisi

Kombiye bakım yaptırmanıza rağmen petekler ısıtmıyorsa petekler tıkanmış olabilir Bu durumda acil olarak petek temizleme hizmeti talep etmeniz gerekmektedir.  Petekler zamanla kireç, tortu çamur biriktirerek boruları tıkanır ve su akışı sağlanamaz duruma gelir. Konu böyle olunca yaktığınız doğal gaz da boşuna gider.Değişim yaptığımız yedek parçalar ve işçilik hizmeti için 1 yıl garanti hizmetimiz mevcuttur. Haftanın her günü bize ulaşmanız mümkündür. Bizden hizmet aldıktan sonra müşteri memnuniyeti sağlandığı zaman biz de sizler yerine mutlu olmaktayız. Klimalar ile alakalı klima linkinden bize ulaşabilirsiniz.

 

Airfel Kombi Bakım Yeri Keçiören

Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli olup, sizin fikirlerinizi önemsemekteyiz. Kombi kurulumu yapılırken  yanıcı madde ile aynı yere kurulmaması gerekir. Kombi kurulumu yapılacak yerin çok dar ve çok alçak olmaması gerekmektedir. Baca duvarına ya da havasız bir ortama kombi takılması kesinlikle önerilmemektedir. Kombi bakımını her yıl, petek temizleme işlemini 2 yılda bir yaptırmanız gerekmektedir. Çamaşır makinesi teknik Çamasir Makinasi Servisi olarak linki inceleyebilirsiniz.

Airfel Kombi Arıza Servisi Keçiören

Her gün gelişen servisimiz sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Her kombinin arıza kodları farklı olduğundan konu hakkında usta olmayan kişiler bu konu hakkında bilgi sahibi olamamaktadırlar. Bu sebeple işini bilmeyen kişilerden servis talep edilirse kombi kod arızalarından anlamayarak cihazınıza yanlış müdahalelerde bulunacaklardır. Bu da size ek maliyetler ve boşuna gitmiş para anlamına gelecektir. Siz siz olun sakın bilmediğiniz, yeri yurdu belli olmayan kişilerden teknik servis talebinde bulunmayın. Ustalarımız yerinde teknik servis hizmeti sunarak size rahatlık imkanı sunmaktayız. Eğer kombi ile ilgili yedek parçaya ihtiyaç  var ise servis araçlarımızda tüm parçalar bulunduğundan hemen müdahale sağlanmaktadır.

Keçiören Airfel Kombi Tamir Ustası

Aklınıza takılan ve sormak istediğiniz tüm sorular için bizi arayarak servis talebinde bulunabilir ya da ücretsiz olarak bilgi alabilirsiniz. Çalışmalarımızda güvenilir hizmet sunup, tüketiciyi korumaktayız. Kombi dayanıklı tüketim malı olarak geçse de tedbirli ve dikkatli kullanım gerekmektedir. Aldığınız kombiyi kullanmadan önce mutlaka teknik servis desteği almanız gerekmektedir. Aldığınız kombide kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Kullanma kılavuzunu okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Bizden daha önce hizmet almış müşteri yorumları inceleyerek firmamız hakkında görüş alabilirsiniz.

Ankara Geneli Keçiören Airfel Kombi Servisi konusunda Hizmet Verdiğimiz Ankarada ki semtlerden bazıları şunlar; 100. Yıl , Abidinpaşa, Akdere, Aktepe, Altındağ, Aydınlıkevler, Ayrancı, Ayvalı, Ankara, Bağlum, Bahçelievler, Balgat, Batıkent, Birlik Mahallesi, Cebeci, Cevizlidere, Çankaya, Çayyolu, Ümitköy, Gölbaşı, Demetevler, Dikmen, Emek, Esertepe, Eryaman, Esat, Etimesgut, Etlik, Gaziosman,cankaya Tuzluçayır, Ufuktepe, Yenimahalle…

 

Bir önceki Bulasik Makinasi Servisi yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.