Yenimahalle Beretta Kombi Servisi

Beretta Kombi Servisi Yenimahalle

7/24 Arıza Kaydı Bırakabileceğiniz Telefon Numarası

0312 322 77 77

Yenimahalle Beretta Kombi Servisi

Yenimahalle Beretta Kombi Servisi

Beretta Kombi Temizleme Ustası Yenimahalle

Kombi teknik servisi olarak yıllardır Ankara’da hizmet vermekteyiz. Ankara’nın Etimesgut, Sincan, Keçiören, Pursaklar, Mamak, Çankaya ve Yenimahalle ilçe ve semtlerine hizmet vermekteyiz. Senelerce kombi ustası olarak çalışmış ustalarımız işinin ehli sertifikası olan kişilerdir. Bizleri dilediğiniz zaman arayabilir teknik servis isteyebilirsiniz.

Yenimahalle Beretta Kombi Bakım Yerleri

Gezici ekiplerimiz 7 gün 24 saat hizmet vermektedirler. Aklınıza gelebilecek her türlü arıza için hizmet vermekteyiz. Bizi aradığınızda personelimiz size yardımcı olabilmek için sorular yöneltmektedir. Sorular neticesinde arızanın sebebini öğrenmeye çalışmaktayız. Profesyonel ustalarımız yetkili servis kalitesinde teknik servis hizmeti vermektedirler. Kombinin yanında çamaşır makinesi arızası, bulaşık makinesi arızası, buzdolabı arızası, derin dondurucu arızası, televizyon arızası,  klima arızası hakkında da ustalarımız yardımcı olmaktadır.  Çankaya Fellini Kombi Servisi olarak ta hizmet vermekteyiz.

 

Yenimahalledeki Beretta Kombi Teknik Servisi

Buzdolabı çeşitleri farklı farklıdır. İş yeri dolabı, kasap dolabı, pasta dolabı, soğutma odaları, sütlük gibi her türlü marka ve model buzdolabı arıza ve buzdolabı teknik servis hizmeti vermekteyiz. Günlerce usta beklemenize gerek yok. Ustalarımız aynı gün içinde gelerek arıza tespitini en kısa sürede yapmaktadırlar. Tamire geçmeden önce ustamız çıkan masrafları ve değişecek parçaları sizinle paylaşmaktadırlar. Siz değerli müşterilerimizin onayını aldıktan sonra işleme devam etmekteyiz.  Batıkent Eryaman Altus Kombi Servisi olarak ta hizmet vermekteyiz.

Beretta Kombi Ustası Ücreti Yenimahalle

Tamir yaparken aynı sorun ile tekrar karşılaşmamanız için hizmet vermekteyiz. Eğer bir yıl içinde aynı sorun ile karşılaşırsanız ücretsiz olarak servis talep edebilirsiniz. Alacağınız hizmetten  memnun kalacak ve bir daha başka bir teknik servise ihtiyaç duymayacaksınız. Kombi bakım tavsiye denildiği zaman bizi yakın çevrenize tavsiye edeceğinizden eminiz.  Kombi bakımının yanında klima bakımı için de hizmet vermekteyiz. klima bakımı da kombi bakımı gibi yıllık yapılması gerekmektedir.

Yenimahalle Beretta Kombi Tamircisi

Yıllık bakımı yapılmayan klimaların kullanım ömrü kısalmaktadır ve yedek parça değişimi çok olmaktadır. Klima bakımı yapılırken olası arızalar için daha önceden önlem alınmış olacaktır. Klima bakım ücreti ilk ekstra maliyet gibi görünse de uzun süreli düşündüğünüzde size artıları çok olacak ödediğiniz ücretin çok az tutarlı olacağını farkedeceksiniz. Klima temizleme yaparken filtre değişimi de yaptırmayı unutmayınız. Filtre değişimi yapılmayan klimalar  etrafa pis kirli toz saçarak sağlığınızı tehdit etmektedir. Klimanın ayarını soğuğa getirip sıcak hava üflüyorsa muhtemel gazı bitmiştir. Biz gaz dolum hizmeti vermekteyiz.Sincan Etimesgut Altus Kombi Servisi olarak ta hizmet vermekteyiz.

 

 

Ankara Geneli Yenimahalle Beretta Kombi Servisi konusunda Hizmet Verdiğimiz Ankarada ki semtlerden bazıları şunlar; 100. Yıl , Abidinpaşa, Akdere, Aktepe, Altındağ, Aydınlıkevler, Ayrancı, Ayvalı, Ankara, Bağlum, Bahçelievler, Balgat, Batıkent, Birlik Mahallesi, Cebeci, Cevizlidere, Çankaya, Çayyolu, Ümitköy, Gölbaşı, Demetevler, Dikmen, Emek, Esertepe, Eryaman, Esat, Etimesgut, Etlik, Gaziosman,cankaya Tuzluçayır, Ufuktepe, Yenimahalle…

 

Bir önceki yazımız olan  Keçiören Beretta Kombi Servisi konulu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.