Bosch Kombi Emniyet Ventili Su Kaçırıyor 444 28 46 Zeki Teknik

Bosch Kombi Emniyet Ventili Arızası

Kombi markası fark etmeksizin Bosch markası da dahil olmak üzere her marka kombide arıza yaşamanız mümkündür. Kombi arızalarından birisi olan kombi emniyet ventilinin su kaçırması demek parça da bir sorun olduğu anlamına gelir. Fakat her su sızıntısı emniyet ventilinde arıza olduğu anlamına gelmeyecektir.

Kombinizde yer alan emniyet ventilinin görevi kombinizde ki su basıncının 3 barı geçmesi durumunda kombi emniyet

Emniyet Ventili

ventilinden fazla suyun boşaltılarak daha büyük sorunlara yol açmasını engellemektir. Bu nedenle kombinizde su akıntısı meydana gelebilir.

Emniyet ventilinde su akıntısının mevcut olması durumunda kombinizin bar seviyesi kontrol edilir. Eğer kombinizin bar seviyesi ideal seviyelerdeyse ( 1.5-2 arası) ve buna rağmen kombi emniyet ventilinde bir su kaçağı mevcut ise parçada arıza olduğu anlamına gelir ve bu durumda parça değişimi gerekir.

Ayrıca kombinin bar basınç seviyesinin yükselmesi durumunda kombi kullanıcılarının emniyet ventilini açarak suyu boşaltmaya çalışmasıyla da parça da arıza meydana gelecektir. Kombilerinizde arıza yaşamanız durumunda 444 2 846 telefon numaramızdan çağrı merkezimize ulaşarak arıza kaydı bırakabilir usta talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca diğer bir hizmetimiz olan Geleneksel Kombi Bakım Kampanyası/ Kampanyaları hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilir hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bosch Kombi Emniyet Ventili Fiyatları

Bosch kombi bakım servisleri

Kombi tamir servisleri

Emniyet ventili kombide en önemli göreve sahip olan parçalardan birisi olduğu için arıza vermesi durumunda kısa süre içerisinde müdahale edilerek çözümlenmesi gerekir. Kombi için önemli parçalardan olduğu için kullanıcılar tarafından oldukça yüksek meblağlı bir parçaymış gibi izlenim uyandırıyor. Fakat kombi emniyet ventili sanıldığı kadar yüksek meblağlı olmayıp 40 ila 100 lira arasında markasına göre değişkenlik göstermektedir.

Emniyet ventiline ulaşım sağlamakta oldukça kolaydır. Parça satışı yapan her yerden ulaşım sağlanabilir. Fakat değişimini ustaların yapması gerekir. Kombinizin emniyet ventilinde bir arıza mevcut ise 444 2 846 telefon numaramızdan çağrı merkezimize ulaşarak arıza kaydı bırakabilir usta talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca diğer bir hizmetimiz olan Bosch Kombi Limit Termostat Arızası hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilir hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.