Çayyolu Arçelik Servisi Telefon 444 28 46 Çağrı Merkezi

Yaşamkent Arçelik Beyaz Eşya Servisi

444 2 846 

Çayyolu semtinin neresinde olursanız olun Arçelik markasına ait cihazlarınızda arıza yaşamanız durumunda 444 2 846 telefon numaramızı arayarak arıza kaydı bırakabilirsiniz.

Arçelik markası 1954 yılından bu yana üretmiş olduğu cihazlarla gönlümüzü fethetmiştir. Sizler de arçelik markasına ait cihazlar kullanıyorsanız oldukça şanslısınız demektir. Arçelik markası üretmiş olduğu çeşitli cihazlarla evlerimizde yer almaktadır. Her alanda hizmet sağlayan cihazlar üreten arçelik markasının cihazları oldukça kaliteli olup uzun yıllar sorunsuz kullanım sağlamaktadır. Fakat uzun yıllar kullanım sağlanması için düzenli bakımlarının yapılması gerekir. 

Arçelik beyaz eşya tamir servisi Çayyolu

Her marka da olduğu Arçelik markasına ait cihazlar da da arıza yaşanma durumu söz konusu olabilir. Beyaz eşyalarda yaşanabilecek bir çok arıza söz konusudur. Bunlara örnek verecek olursak buzdolaplarında soğutmama arızası, çok gürültülü çalışma sorunu, alt kısmı soğutuyor üst kısmı soğutmuyor sorunu, buzlanma yapıyor sorunu, gaz kaçırıyor sorunu, bulaşık makinesine gelirsek bulaşıkları iyi yıkamıyor sorunu, bulaşıkları çiziyor sorunu, su akıtıyor sorunu, koku yapıyor sorunu ve son olarak çamaşır makinesinde de kapak açılmıyor, su akıtıyor, çok gürültülü çalışıyor, kazanı düştü gibi sorunlarla karşılaşılabilir.

Buzdolaplarında ki arızaların ortaya çıkma nedenlerinden kısaca söz edecek olursak buzdolabının soğutmama sebeplerinden birisi gazının bitmiş olması olabilir. Buzdolaplarının gazının bitmesi durumunda soğutma işlemini gerçekleştiremez. Müşterilerden alt kısmı soğutuyor üst kısmı soğutmuyor gibi söylemlerden de duymaktayız. Buzdolabı üst kısım sayesinde alt kısmı da soğutma işlemini gerçekleştirebilir. Buzluk kısmında bulunan soğuk hava akımı alt bölgeye iletilerek soğutma işlemi gerçekleştirilebilir. Bu nedenle buzluk bölümü soğutma işlemini gerçekleştiremezken diğer bölümün soğutma işlemi gerçekleştirmesi pek mümkün değildir.

Buzdolabının gürültülü çalışması hakkında bilgi verecek olursak bunun nedenleri şunlar olabilir; buzdolabınızın fan motorunda arıza oluşmuş olabilir ya da buzdolabınızın altında yer alan dört ayaktan herhangi birinin veya ikisinin yere tam olarak değmemesidir. Buzdolabınızın düzgün bir zemin üzerinde dengeli bir şekilde durmuyorsa da gürültülü çalışma durumu söz konusu olabilir. Bu denge sağlandığı taktirde geçebilecek bir sorundur.

Çamaşır makinelerinde ki sorunlara gelecek olursak kazan düşme sorununun en büyük sebeplerinden birisi kapasitesinden

Arçelik Beyaz Eşya Tamir Servisi Çayyolu

çok çamaşır yıkatılmaya çalışılmasıdır. Çamaşır makinelerine kendi kapasitelerinden fazla çamaşır yüklemeniz durumunda kazanı tutan yaylarda gevşeme meydana gelecektir ya da kırılma durumu söz konusu olacaktır. Böyle olunca kazan düşmesi meydana gelecektir.

Bulaşık makinelerinde meydana gelen sorunlardan birisi olan çok gürültü yapması cihazlarda kullanılan deterjanlardan dolayı çok fazla köpük oluşmasıdır. Fazla köpük oluşması durumunda ses çıkması oldukça olası bir durumdur. Bulaşık makinelerinde bulaşıkların parlatılmadan çıkması gibi sorunlarda mevcuttur bunun nedeni ise parlatıcıdan kaynaklanan bir sorundur. Parlatıcı seviyesi fazla ise makinenin içerisine döküldüyse bu durumdan dolayı bulaşıklar parlatılmıyor olabilir.

Arçelik markasına ait beyaz eşyalarınızda Çayyolu semtinin neresinde olursanız olun 444 28 46 telefon numaramızı arayarak arıza kaydı bırakabilir usta talebinde bulunabilirsiniz. Ustalarımız aynı gün içerisinde dönüş sağlayarak arızalarınız gidermektedir.

Ayrıca firmamız Çayyolu Arçelik Servisi Yenimahalle/Ankara hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilirsiniz.

Ümitköy Arçelik Klima Teknik Servisi

Arçelik markasına ait klimalar oldukça kaliteli olmasına rağmen her cihaz sonuç olarak insan üretimi olduğu için, hepsi

Kliima bakım tamir servisi

parçalardan oluştuğu için bu parçaların bir müddet sonra arıza vermesi oldukça normal bir durumdur. Klimalarda soğuk ya da sıcak üflememe arızası, fan motoru çalışmama arızası, çok ses çıkarma sorunu gibi durumlarla karşı karşıya kalınabilir. Fakat yeni alınan cihazlarda bu gibi sorunlarla karşı karşıya kalmamanız için cihazın bakımlarını düzenli olarak yaptırmanız ve iç temizliğinin yapılması gerekmektedir.

Klimalar evlerde en çok kullandığımız cihazlardandır bu nedenle bunlarda arıza yaşamayı kimse istemeyecektir. Klimalarda uzun yıllar kullanımdan dolayı tabi ki bazı arızalar yaşamak mümkündür. Bu arızalar şu şekilde sıralanabilir; klima soğutmuyor ya da klima ısıtmıyor, klima iç ünite fan motoru çalışmıyor, dış ünite fan motoru çalışmıyor, klima su akıtıyor, klima sesli çalışıyor şeklindedir.  

Klimalarınız soğutma işlemini gerçekleştirmiyorsa gaz kaçağı mevcut olabilir veya iç ya da dış üniteniz kirlenmiş olabilir. Klima kompresörü de arızalı olabilir. Klimalarınızın iç ünitesinin fan motoru çalışmıyor ise fan kapasitöründe bir arıza mevcut olabilir, sensörlerde sorun meydana gelmiş olabilir ya da iç ünite kartında bir arıza meydana gelmiş olabilir. Klimanız su akıtıyor ise klimanın iç kısmında bir tıkanma söz konusu olabilir, klimanın montajı yanlış yapılmış olabilir, klimanıza ait olan hortum delik olabilir ya da tahliyesinde bir tıkanma söz konusu olabilir.

klima bakım servisi

klima bakım servisi

Klimalarınızda bu tarz arızalar yaşamanız durumunda endişelenmenize gerek yok ustalarımızı arayarak usta talebinde bulunabilirsiniz. Bu tarz arızalar yaşamamak için bakım hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz. Ustalarımzı klimalarınıza hem bakım hem de tamir hizmeti sunmaktadır. Ustalarımızın hizmetlerinden yararlanmak için 444 2 846 telefon numaramızı arayarak arıza kaydı bırakabilir usta talebinde bulunabilirsiniz.

İşinin ehliyılların deneyimine sahip olan ustalarımız kayıt bırakmanız doğrultusunda size aynı gün içerisinde dönüş sağlayarak klimalarınıza bakım ve tamir hizmeti sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ustalarımız sizlerin istekleri doğrultusunda her türlü hizmeti sağlamaktadır.

Ayrıca firmamız Buca Baymak/Demirdöküm Kombi Bakım Tamir Servisi hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilir hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Konutkent Arçelik Kombi Teknik Servisi

Arçelik markası da diğer markalar gibi oldukça kaliteli kombi üretimi yapmaktadır. Arçelik markasının kombileri yoğuşmalı kombilerdir. Yoğuşmalı kombiler hermetik kombilere göre enerji kullanımında daha avantajlı olduğu için daha çok

Kombi dönüş hattı filtresi

tercih edilmektedir. Kombiler evlerimizde ısınmayı en uygun şekilde sağladığı için bir çok kişinin tercih sebebi olmaktadır. Durum böyle olunca kombilerde arıza yaşamak oldukça sinir bozucu olacaktır.

Kombiler de genel olarak yaşanan arızaları sıralayacak olursak; kombim su ısıtmıyor, kombim çok gürültülü çalışıyor, kombim su damlatıyor, sıcak suyu açınca peteklerim ısınıyor şeklindedir. Kombilerde yaşanan su damlatma sorunu genelde emniyet ventilinden kaynaklanır. Emniyet ventili basıncın 3 ü geçmesi durumunda tesisattan su sızmasını sağlayarak basıncı düşürür. Tabi şöyle bir durumda mevcut ki her su damlaması emniyet ventilinde arıza olduğu anlamına gelmez. Su damlamasının diğer bir nedeni de genleşme tankında sorun olması durumudur. Genleşme tankında arıza olması durumunda değişimi gerçekleştirilerek sorun çözülür.

Sıcak suyu açınca peteklerim ısınıyor arızası da kombinizde yer alan üç yollu vana arızasından kaynaklanır. Üç yollu vana denilen parça sıcak suyun musluk ve peteklere dağılmasını sağlar. Her zaman önceliği sıcak su kullanımına sağlayan üç yollu vana da arıza meydana gelmesi durumunda sıcak suyu açsanız bile musluklarda kullanılan suyun sıcaklığı petek tesisatında ki sudan fazla olduğu için peteklerde aşırı ısınma meydana gelecektir. Üç yollu vana arızalı olunca musluklara gidecek su aynı şekilde peteklere de dağılacaktır. Bu durum doğalgaz faturasının bir hayli yüksek gelmesine neden olacaktır.

Kombinin çok gürültülü çalışması arızasının da olabilecek birkaç nedeni mevcuttur. Bunları sıralayacak olursak fan motorunda arıza olabilir, kombide yer alan pompada arıza olabilir, gaz valfinde sorun meydana gelmiş olabilir, kombini kapağı tam anlamıyla yerine yerleştirilmediği için olabilir ya da kombinizin bacası yerinden çıktığı için çok gürültü geliyor olabilir. Bu tarz arızalar yaşamanız durumunda en kısa süre içerisinde işinin ehli bir ustadan yardım

Kombi bakım ve tamir servisi

almak kombinizeki arızanın büyümeden çözülmesini sağlayacak sizi fazla masraftan kurtaracaktır.

Arçelik markasına ait kombilerinizde arıza yaşamanız durumunda ya da kombilerinizde bakım yaptırmak istemeniz durumunda 444 2 846 telefon numaramızı arayarak arıza kaydı bırakabilir usta talebinde bulunabilirsiniz. Kombi bakımı daha sonrasında yapılması durumunda kombi de yer alan parçalarda arıza meydana gelme durumu öngörüleceği için arıza oluşmadan çözülür ve sizin tamir masraflarıyla uğraşmanızı önlemiş olur.

Bu nedenle kombilerinizin periyodik bakımlarını yaptırmanız hem kendi ekonominiz açısından hem de kombilerinizin arıza meydana gelmeden daha uzun süreli kullanımı açısından oldukça önemlidir. Kombilerinize bakım yaptırmak istemeniz durumunda ustalarımızdan yardım talep edebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ustalarımız size en kısa süre içerisinde dönüş sağlayarak bakım işlemini gerçekleştireceklerdir.

Ayrıca firmamız Diyarbakır Petek/Kalorifer Temizleme Firmaları & Servisi hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilir hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.