Beyaz Eşya-Kombi Servis Dolandırıcıları

Yetkili Servis Dolandırıcılığı

Arayın Sizi Anında Dolandıralım!

Arçelik Beko, vestel, Bosch, Siemens, Ariston, Samsung profilo, Baymak, demirdöküm, Viessman, buderuz vs… Her Türlü Markanın YETKİLİ SERVİSİ yiz.

Türkiye’nin, Avrupa’nın, uzak Doğunun Orta Asyanın ilk ve TEK yetkili servisi Biziz.

ARAYIN 444 28 46 yı Nasıl Yetkili Servisiz Diyoruz, vatandaşı nasıl kazıklıyoruz, Kendiniz bir zat şahit olun.

Eskiden Ugur Dündar Araştırmacı Gazetecilik yapardı.

ugur dündar araştırmacı gazeteci

Şimdiki Muhabirlerin vermişler ellerine mikrafonu onlarda sadece mikrafon tutuyor vatandaşa.

3-5 günde bir yetkili servis dolandırıcılığı, kombi bakım dolandırıcılığı haberi yapmaktan başka haber yaptıkları yok.

Piyasa madem dolandırıcı dolu 1 tanesi yakalasanıza.

Tek yaptığınız mikrafon tutmak.

Artık YETER…

Nerdeyse hergün TV kanalların ANA HABER bültenlerinde Beyaz Eşya Dolandırıcılığı Adı Altında farklı farklı haberlere imza atılıyor.

Her Meslekte olduğu gibi, bizim meslektede işini 4/4 lük yapmayan bir sürü beyaz Eşya kombi ustası var. inkar etmek mümkün değil. Lakin bu haberlerle bu meslek bu kadarda köreltilmez, küçük düşürülmez… YETER ARTIK…

Biz Bu Meslekte usta dahil olmayan kişilerin evlere gidip aklınca tamir yapmaya çalıştıgını gördük. Ortada Kandırma Dolandırma varsa bu ülkede polis var Savcı var Hüküm verecek ALLAHA çok şükür Mahkemelerimiz var.

BU TELEVİZYON KANALLARI SUCLUYU İLAN EDİYOR, YARGILIYOR SON OLARAKTA HÜKÜM VERİYOR…

 

yetkili beyaz eşya servisi dolandırıcılığı

Sıkıntılı Servisle Sorun Yaşayan Canı yanan 1 vatandaş Haber Kanalını Arayıp mesleğimizle Alakalı Karalama Haberi Yaptırıyor… Ne haber üreteceğim diye düşenen MUHABİREDE gün doguyor. Kısmet tam ayagına geliyor.

Alıyor Canı Yanan vatandaşı karşısına, Tabiri caizse vurun beyaz eşya tamircisine.

SAKIN YETKİLİ SERVİS den Başkasını çağırmayın. DOLANDIRILMAYIN… Şöyle Yapın Böyle Yapın diye aklınca vatandaşın yararına yaptıgı haberle kebabı yanmaktan kurtaracağım diye ŞİŞİ RESMEN YAKIYOR, KÜL EDİYOR.

BEN BU HABERLERİ YAPIP YAYINLAYANLARIN ÇOOOK BÜYÜK KUL HAKKINA GİRDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

Vatandaşı Magdur eden Şarlantanlara SERSERİLERE diyecek sözüm zaten yok. İşleri Yaşarkende zor, öldükten Sonrada zor. Zira Yüce Rabbimiz kendisine karşı işlenen hatâ ve günahları affettiği hâlde kul hakkını bunun dışında tutmuştur.

Gelelim Bu SERVİS DOLANDIRICILIGI haberi yapan Muhabirlere ve Yayınlayarak Bizi Ekmeğimizden Rızkımızdan Eden Kanal Yetkililerine…

  • Bee vicdansızlar, Ben Yaklaşık 20 yıla yakın bu devlete vergi ödeyen/Ödemeye Çalışan bir esnafım.
  • Ekmeğimizi ben ve yanımda çalışan yaklaşık 10 kişi KOMBİ, KLİMA ve BEYAZ EŞYA Tamiri Yaparak Çıkarmaya çalışıyoruz. Şartlar zaten çok ağır, bu şartlarda ayakta kalmaya çalışırken elinizdeki MUAZZAM MEDYA GÜCÜ kullanarak, Bir ANDA milyonlarca kişiye benim gibi özel servis hizmetleri yapan servisleri ALENAN karalamaya yada aramayın YETKİLİ SERVİSİ Çağırın Demeye ne HAKKINIZ VAR.
  • Bu ALANEN EKMEK ile OYNAMAKTIR.
  • Sadece Ben değil TÜRKİYE geneli Özel Tamir Hizmetleri veren Onbinlerce belkide Yüzbinlerce Kişinin VEBALİ BOYNUNUZDA bududa böyle bilin.
  • Neden Boynunuzda Biliyormusunuz? Sizin Yüzünüzden işini düzgün HAKKI ile Yapan Esnafları bitirme noktasına getirdiniz. Yetkili Servisler iş yogunlugundan Dolayı 3-4 gün sonrasına gün atarken, Bizim sektördeki coğu arkadaşımız SİFTAH yapamadığı gün oluyor. Koca bir günü bir Ekmek Parası Kazanamadan Kapatıyor.
  • İşini düzgün yapmayan, Dolandıran, Kandıran Ard niyetli kişiler VATANDAŞI, Muhabir ve Kanal Yöneticileride Bizim Gibi Ekmeğinin peşinde Olan özel Beyaz Eşya Servislerini Mağdur Ediyor. Ekmeğimizle Oynuyor, İşlerimizi Baltalıyorlar. Bu durum Gün gibi aşikâr.

Sevgili Muhabirler, Kanal yöneticileri ve Sevgili VATANDAŞLAR…

Öncelikle bu mesleğin bazı püf noktalarını anlatayım. İnşallah okurda bazı önyargılarınızdan kurtulursunuz.

  • Beyaz Eşya ve kombi Tamir Sektörü son 10 yılda çok gelişti ve bu işi yapan sayısıda mantar gibi çoğaldı.
  • Artık Hem işi iyi yapmak hemde işi bulmak beceri ve yetenek istemeye başladı.
  • Şimdi LÜTFEN ELİNİZİ VİCDANIZA KOYUP Cevap verin. GOOGLE da bir site kurup Siteyi 1. sayfaya getirmenin ne kadar zor oldugunu internet anlayan herkez çok iyi bilir.
  • Sitesi 1. sayfaya gelmiş biri müşteriyi dolandırır mı? Bu Bindiği Dalı Kesmek olmazmı? Kim 300-500 lira için dolandırıcılık yapar? Kim 300-500 lira dolandırmak için Site Kurar? Araç Alır? Bu işin Alt Yapısını Kurar?
  • Hiç kimse 300-500 lira için böyle şeyler yapmaz. Peki bu magdurlar ne peki? diye sorarsanız… 
  • Bu mağdurların yarısı usta ile müşteri anlaşmazlığı, yarısıda niyeti bozuk kişiler. Yetkili olmadığı halde yetkili servisiyiz diyen ŞEREFSİZLER… Bunlara yapacak hiçbir şey yok… Bunları polis istese 3 ayda duman eder. Siler Süpürür Çogunuda Hapse Atar. Bu niyeti bozuk olanların muhatabı POLİS başkası değil.

Evinde Beyaz Eşyası, kombi ve kliması olan herkes heran Beyaz Eşya Servisi ne ustaya ihtiyac duyabilir.

Ufak bir iki Hususa dikkat ederek hiçbir servis ile usta ile sorun yaşamadan çamaşır makinası tamiri, kombi bakımı ve tamirinizi yaptırabilirsiniz..

Aşağıdaki bayanın evine gelen servis bayandan 390tl. ücret ödemiş mağdur olan vatandaş, Ulusal kanalların ANA HABER bültenlerinde Resmen Meşhur olmuş. Kadın Magdur mu? buna siz kendi vicdanınız ile karar verin !!!

 

kanal kanal Gezen bu Hanımefendi Haberde aynen şu ifadeleri kullanıyor.

390 lira ödedim sorunum halen devam etti. Gelen kişiler beni YETKİLİ SERVİSİZ diye kandırdılar diyor.

En Son Yetkili servis geldi. Sorunumu 30 liraya çözdü diyor.

30 liraya eve gelip arıza gideren yetkili servis bulun Bende ADAMIM falan diye gezmem, Etek giyer öyle gezerim. Milletin Aklı ile DALGA GEÇİYORSUNUZ.

SERVİS ÇAĞIRIRKEN DEĞİL TAMİR SONRASINA DİKKAT EDİN…

Cihazınızın Garantisi Devam Ediyorsa yada Kurulumu Yapılacaksa Size En Yakın yetkili servisine ulaşın. Yetkili servisden başkasına kayıt bırakmayın.

Aradığınız markanın yetkili servis numarasını bizi arayan herkese biz söylüyoruz. Aradığınız yer Söylemez ise google a sadece markanın adını yazarak aradın genelde ilk sırada markanın com.tr ile biten sitesi gelir.

örneğin vestele ulaşmak istediğinizde gogula sadece “vestel” yazın ilk gelen site RESMİ SİTESİ OLUR. https://www.vestel.com.tr/  gibi

Markaların YETKİLİ SERVİSLERİ iş yogunlugu fazla ve bizim gibi iş bulma sorunu olmadığı için FAİŞ fiyatları/ücreti ile tamir yaptığına biz yüzlerce kez şahit olduk.

Garantisi dolmuş Cihaza Bizden önce bir yetkili servis gitmiş, fiyat verip müşteri ile anlaşma sağlayamamış ise biz genelde o işi mutlaka yapıyor, fiyatta anlaşmayı büyük oranda sağlıyoruz. Sizlere BU YAZIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ TAVSİYEM yetkili servislerin fiyatlarına mahkum değilsiniz. Bizim Gibi özel servislerden de fiyat teklifi almanızı tavsiye ederiz.

Yetkili Servisler Garantisi Devam Eden çogu cihazı garanti kapsamında tamir yapmıyor.

Cihaza Bakan teknisyen, çamaşır makinası arızasında kullanıcı hatası, yada elektrik yüksek gelmesi gibi garanti kapsamı kalacak gerekçeler sunarak garantisi devam eden cihazları %70 oranında ücret karşılı tamir ediyorlar.

Cok eski cihazlar için aradığınızda… Bu modelin yedek parçası yok. Piyasadaki Özel servislerden bulabilirsiniz diyerek başından savmakta…

Ben burada yazdığım hiçbirşeyi yalan dolan yada birilerini karalayarak bir sonuca ulaşma gayreti içerisinde olmadım.

Evinize Çağıracagınız Servislere Dikkat Edin diye bende söylüyorum…

Sabit hattı olan…

Kurumsal web sitesisi olan…

444 telekom hattı ile hizmet verenlere itibar daha fazla edilebilir (444 lü hat için telekom 15 sabit hat alma şartı koşuyor)

Cep telefonlarını ile hizmet verenlerin seyyar/korsan çalışma olasılığı çok fazla.

Servis fişinde acık adresi sabit telefonu olmayan… kaşe basmayan… fatura kesmeyen kişilere karşı temkinli olun. (faturayı sonra keserim bırakırım yanımda kalmadı gibi sebebler üretenlere tamir sonrası kesinlikle para ödemeyin)

En Önemli Unutmamanız Gereken husus Fiş/Fatura almadan Kesinlikle Ödeme Yapmayın. (Fatura istemeniz durumunda servis sizden %18 KDV farkı ister) Siz 50 liralıkta olsa fatura alın bulunsun.

Örnek, Buzdolabınızın Motoru değişti, 3 ay sonra motor bozuldu hakkınızı aramanız açısından fiş/fatura çok önemli.

Servis Kötü niyetli ise fatura kesemez, sizde dolandırılmazsınız bu kadar basit…

Fatura Almadan Ödemeyi almak için baskı yapması durumunda 155 tuşlamanız yeterli… Gerisini 155 çözer… Tabii 155 gelmeden onlar pır ucuverir.

DOLANDIRILMAMANIZ DİLEĞİ İLE KALIN SAĞLICAKLA…

Zeki Avcı

444 28 46 ALO USTA ÇAĞRI MERKEZİ  

İstanbulda Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir. Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Beykoz, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

Ankara’da Beyaz Eşya Kombi Klima Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Akyurt, Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle , 100. Yıl
Abidinpaşa, Akdere, Aktepe, Aydınlıkevler, Ayrancı, Ayvalı, Bağlum, Bahçelievler, Balgat
Batıkent, Birlik Mahallesi, Kırkkonaklar, Cebeci, Cevizlidere, Çayyolu,  Demetevler,  Dikmen,  Emek,  Eryaman, Esat, Etlik, Gaziosmanpaşa, Güneşevler, Hasköy, Hüseyingazi, İncirli, Karapürçek, Kırkkonaklar
Natoyolu, Ostim, Öveçler, Sanatoryum, Sokullu, Tuzluçayır, Ufuktepe, Ümitköy, Yenimahalle

İzmirde Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Kombi Arızası radyatör petek yıkama için bizi Arayabileceğiniz ilçeler: Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Hatay, Altındağ, Alsancak, Asmaçatı, Bayraklı, Basmane, Balçova, Bornova, Bostanlı, Bozyaka, Buca, Çankaya, konak, Çiğli, Çamdibi, Eşrefpaşa, Evka 1, Evka 2, Evka 3, Ege Kent, İzmir, Gaziemir, Göztepe, Güzelyalı, Gültepe, Gümüşpala, Karataş, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, İşçievleri, Buca, İnciraltı, Konak, Narlıdere, Manavkuyu, Mavişehir, Mithatpaşa, Mimkent, Sarnıç, Osmangazi, Yeşilova, Yeşilyurt, Soğukkuyu, Şirinyer, Üçyol, İzmir tüm semtlerine haftanın 7  hizmet vermekteyiz.

Bursa’da Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya, Bursa Çalı, Sırameşeler, Gülbahçe, Koğukçınar, Alemdar,  İhsaniye, nilüfer Demirci, Altınşehir, Görükle, Gümüştepe, Soğukkuyu, Hürriyet, Nilüferköy,  Bademli, Balat, Bağlarbaşı, Ataevler, Yüzüncü Yıl, Yenibağlar, Yeni Karaman, Karaman, Emek
Hamitler, FSM, Esentepe, Fethiye, Cumhuriyet, Üçevler, Organize, Çamlıca, Nosab, Kükürtlü
Konak, Beşevler

Antalyada Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Kepez, Muratpaşa, Alanya, Manavgat, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Lara, Kundu, Kepez, Muratpaşa, Hurma, Arapsuyu, Gürsu, Altınkum, Öğretmenevleri, Pınarbaşı, Toros, Uluç, Uncalı, Ahatlı, Dokuma, Meltem, Şarampol, Kızılarık, Varsak, Etiler, Doğu Garajı, Kızıltoprak, Meydan, Muratpaşa, Varlık, Kepez, Şirinyalı, Bahçelievler, Altındağ, Güvenlik, Güzeloba, Kızılsaray, Memurevleri, Güllük, Konuksever, Soğuksu, Dutlubahçe, Zeytinköy, Fener, Kırcami, Örnekköy, Güzeloba, Çağlayan, Barınaklar, Ermenek, Yeşilbahçe, Karşıyaka, Teomanpaşa, Döşemealtı

Kocaeli izmit Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, İzmit, Körfez, Gölcük, Kandıra, Karamürsel, Kartepe

Konyada Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Karatay, Meram, Selçuklu,

Eskişehir Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Odunpazarı, Tepebaşı

Adanada Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam

Mersinde Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Tarsus, Toroslar, Akdeniz, Yenişehir, Mezitli, Silifke

Aydın Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Aydın Kuşadası, Söke, Nazilli

Muğlada Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Muğla Marmaris, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Bodrum,
Balıkesir Ayvalı, Bölgelerinde Beyaz Eşya ve Klima Kombi ve Televizyon Ustalarımız Vardır.

Öncelikle KLİMA BAKIMI ve Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz klima markaları; Panasonic, LG, Vaillant, Buderus, Midea, Bosch, Altus, Beko, York Alarko, Toshiba, Daikin, Mitsubishi, Demirdöküm, Vestel, Arçelik, Seg, İklimsa, Galanz, Hitachi, Cartel, Contek, Electric Blyss, General, Sunny Sanyo, Regal, Fujitsu, Sigma, Sharp, Profilo, Samsung

KOMBİ BAKIMI tamiri ve Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti VerdiğimizKombi markaları; Eca, Lambert, Opex, Beretta, Protherm, Altus, Beko, Arçelik, Auer, Alarko, Baxi, Fellini, Ariston, Ferroli, İmmergas, Viessmann, Vaillant, Bosch, Demirdöküm, Baymak, Buderus

 Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi/Bakımı Petek Temizliği Hizmeti Verdiğimiz beyaz eşya markaları; Frigidaire, Franke, Sharp, İndesit, Regal, Vestel, Samsung, LG, Ariston, Electrolux, AEG, Profilo, Siemens, Altus, Bosch, Beko, Arçelik, Ariston hotpoint,